• 23.10.07, 18:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Raudteelaste juht: käega lüüa on kõige lihtsam

Eesti Raudteelaste Ametiühingu juht Oleg Tšubarovi sõnul seisab Eesti Raudtee tulevik juhtkonna mõistlike ja kriitiliste otsuste taga.
Tšubarov ütles täna venekeelse portaali dv.ee online-intervjuus, et tal on palju mõttekaaslasi – umbes 2000 inimest. Need on inimesed, kellele Eesti Raudtee saatus korda läheb.
„Käega lüüa on kõige lihtsam,“ ütles raudteelaste juht. „Kuigi valitsusega on üht keelt leida väga raske, ei tohiks sellest siiski loobuda.“
Tšubarovi sõnul on probleemi lahendamiseks mitu võimalust. „Praegu aga ei mõista täis kõhuga inimesed näljaste probleeme ja seda suhtumist tuleks muuta,“ lisas ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele