18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar: Tallinna teed ei saa kunagi valmis

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles, et pealinna tänavad ei saa kunagi remonditud, sest autosid tuleb üha juurde ja läbi linna vuravad ka rasked veoautod.

Aripaev.ee küsis Edgar Savisaarelt, millal saavad Tallinna tänavad nii korda, et linna pidev ehitustegevus metsikuid autoummikuid ei tekitaks.

Savisaar ütles, et Tallinna teed ei saa kunagi valmis. Kuna autosid tuleb järjest juurde ning linnatänavatel sõidavad ka rasked veokid, mis asfaltkatet lõhuvad, ei kao "Tallinn ehitab" sildid ning nende taga askeldavad tänavatöölised linnapildist kuhugi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077