15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhan Parts tahab jagada Eesti Raudtee kolmeks

Majandusminister Juhan Parts tahab jagada Eesti Raudtee kolmeks ettevõtteks, et muuta läbipaistvamaks firma tulud ja kulud. Valitsus arutab ettepanekut tänasel erakorralisel kabinetiistungil.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi nägemusel tekiks Eesti Raudteest kolm firmat. Üks ettevõte haldaks infrastruktuuri, teine tegeleks vedudega ning kolmas oleks sisuliselt kahe eelmise emaettevõte, kirjutas Postimees.

Partsi sõnul muudaks see läbipaistvamaks firma tulud ja kulud. "Eks paistab, kas valitsus sellise plaani heaks kiidab," lausus Parts.

Reformierakonna ja peaminister Andrus Ansipi hinnangul võiks jagamisel piirduda kahe ettevõttega, sest see oleks lihtsam ja läbipaistvam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077