14. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ahelõnnetusse sattus 15 veoautot

Los Angelese ja San Francisco trassil olevas tunnelis sõitis üksteisele otsa 15 veoautot, mille tulemusel puhkes tulekahju, teatas Fox News.

Õnnetus juhtus öösel vastu laupäeva kahe suurlinna vahelisel maanteel. Autod sõitsid üksteisele otsa spetsiaalses kiirtee alt veoautosid läbi juhtivas tunnelis, mis oli avatud ka muule transpordile.

Leek ulatus 30 meetri kõrgusele. Kustutustöödele kaasati ligikaudu 300 tuletõrjujat.

Laupäeva hommikuks suutsid tõrjujad kahjutule summutada. 20 inimest pääses tunnelist omal jalal välja, kuid neist 10 olid saanud vigastusi. Tunneli betoonseinad olid suure kuumuse ja vee mõjul mõranenud nii, et tunnel oli muutunud varisemisohtlikuks. Tõenäoliselt jääb tunnel suletuks ka lähipäevil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077