9. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Societe Generale lisas Renault’i aktsia ostunimekirja

Societe Generale’i analüütikud lisasid täna Renault’i aktsia ostunimekirja.

Aktsia hinnasiht tõsteti 130 eurolt 135ni, kuna ettevõtte kiire kasv peaks kestma vähemalt 2010. aastani. Analüütikud ootavad positiivset uudistevoogu tänu müüdud autode statistikale ja marginaalidele.

Societe Generale soovitab Renault aktsiat osta.

Renault aktsia hind tõusis Pariisi börsil kella 12:30ks 1,5 protsenti, 112,70 euroni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077