4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suri Ryanairi asutaja Tony Ryan

Eile suri pärast pikka haigust 71aastasena Iiri odavlennufirma Ryanair asutaja Tony Ryan.

Dr Ryan pani Ryanairile aluse 1985. aastal, olles enne edukalt tegelenud lennukite liisimisega, kirjutas BBC.

Lisaks üliheale odavlennuärile on dr Ryan edukalt investeerinud ka veinitootmisse ja tõuhobustesse. Mehe oskusliku tegevusega on Ryanite perekonna vara kasvanud 1,2 miljardi euroni (18,8 miljardi kroonini).

Kuigi algusaastatel oli Ryanair väike ja kahjumit teeniv lennufirma, mis vedas reisijaid Iirimaa ja Suurbritannia linnade vahel, kasvas ettevõte plahvatuslikult, olles praegu üks Euroopa suurimaid lennufirmasid.

Enamik lennueksperte on Ryanairi edu eest kiitnud firma praegust juhti Michael O'Learyt, kes piletihinnad alla tõi, töö tõhusamaks muutis ja kompaniid agressiivselt laiendas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077