29. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üha rohkem inimesi saavad Eestisse tagasi tulles toetust

Eelmine aasta sai tagasipöördumistoetust 40 Eestisse tagasi tulnud inimest, tänavu on toetust saanud 85 tagasi pöördunut.

Migratsioonifond on juba praegu kasutanud kogu aastaks eelarves kavandatud raha ning seetõttu kasutab aasta viimastel kuudel reservraha ja vähendab makstavaid toetussummasid, kirjutas Eesti Päevaleht.

Siseministeerium möönab, et tekkinud olukord on tingitud tagasi pöörduvate inimeste hulga suurenemisest, kuid rõhutab samas, et migratsioonifond peaks järgima kinnitatud eelarvet.

Toetuse saajate arv on kasvanud viimasel paaril aastal. Migratsioonifondi juhataja Ede Teinbasi sõnul vähenes pärast sajandivahetuse tippaega tagasipöördumistoetuse taotlejate arv pidevalt ning 2005. aastal maksti toetust vaid 12 inimesele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077