28. september 2007
Jaga lugu:

Taavi Aas: linn ei hakka kindlasti Pirita sadamat rahaliselt toetama

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles, et kindlasti ei hakka linn Pirita sadamat rahaliselt toetama.

"Kui tegemist on erasadamaga, siis aitame planeerimisega," ütles Aasvõimaliku pakutavaabikohta erasadamatele. "Varem erasadamat rahaliselt toetanud ei oleja ei kavatse ka sel korral, isegi kui see tähendab sadama osalist sulgemist," ütles Aas aripaev.ee-le.

Abilinnapea oli Arco Vara ja Regati Valduse OÜ linnavalitsusele suunatud kirjaga kursis, kuid ütles, et peab seda veel uurima. Plaanis on kohtuda mõlema Pirita sadama omanikuga ja rääkida võimalike pehmete abinõude pakkumisest.

Pehmete abinõude all nimetab Aas Pirita sadama toetamist nii nõuga kui ka teabega, miksdetailplaneering 5 aastat tagasi seiskus. "Selles mõttes püüame teha kõik võimaliku," ütles Aas, lisades, et kindlasti ei ole linn ükskõikne erasadamate suhtes, sest mida rohkem neid on, seda parem.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee