28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavi Aas: linn ei hakka kindlasti Pirita sadamat rahaliselt toetama

Tallinna abilinnapea Taavi Aas ütles, et kindlasti ei hakka linn Pirita sadamat rahaliselt toetama.

"Kui tegemist on erasadamaga, siis aitame planeerimisega," ütles Aasvõimaliku pakutavaabikohta erasadamatele. "Varem erasadamat rahaliselt toetanud ei oleja ei kavatse ka sel korral, isegi kui see tähendab sadama osalist sulgemist," ütles Aas aripaev.ee-le.

Abilinnapea oli Arco Vara ja Regati Valduse OÜ linnavalitsusele suunatud kirjaga kursis, kuid ütles, et peab seda veel uurima. Plaanis on kohtuda mõlema Pirita sadama omanikuga ja rääkida võimalike pehmete abinõude pakkumisest.

Pehmete abinõude all nimetab Aas Pirita sadama toetamist nii nõuga kui ka teabega, miksdetailplaneering 5 aastat tagasi seiskus. "Selles mõttes püüame teha kõik võimaliku," ütles Aas, lisades, et kindlasti ei ole linn ükskõikne erasadamate suhtes, sest mida rohkem neid on, seda parem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077