27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõiduauto sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud noorele naisele

26. septembril toimus liiklusõnnetus Tallinnas, kus sõiduauto Toyota Corolla sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud noorele naisele.

Eile, 26. septembril kella 17.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle 51 maja juures, kus sõiduauto Toyota Corolla, mida juhtis Martin (s 1978), sõitis otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud Annile (s 1987). Jalakäija toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

Eile ärandati must BMW 523numbrimärgiga 979 TGY.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077