27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita bussirada läks plaanitust kaks korda kallimaks

Pirita ühissõidukiraja ehitamine läks Tallinna linnal plaanitust kaks korda kallimaks, 10 miljoni krooni asemel 20,8 miljonit krooni.

Eile räägiti Tallinna linnavalitsuse istungil, etprojektile "Pargi ja sõida" oli 2007. aasta eelarves eraldatud 10 miljonit krooni, mis oliplaneeritud Pirita ühistranspordiraja ehituse finantseerimiseks.

Tallinna Kommunaalameti korraldatud riigihankekonkursi tulemusel kujunes Pirita tee ühistranspordiraja ehitushinnaks20,8 miljonit krooni. Istungil teatati, et projektile antakse täiendavalt 10,8 miljonit krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077