24. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik teeb surnutele sõidusoodustusi

Majandusministeeriumis ette valmistatud praamipiletite uute hindade eelnõu lubab saartele tasuta sõita Vabadussõja veteranidel, kes teatavasti on aga kõik juba surnud.

Kuigi viimane Vabadussõja veteran Ants Ilus suri juba mullu veebruaris, pakub eelnõu Vabadussõja veteranidele parvlaevaliinidel tasuta sõitu, kirjutas SL Õhtuleht.

Ajaloolase Küllo Arjakase sõnul on tegu kas ametnike näpukaga või omapärase lugupidamisavaldusega, mis mingeid kohustusi riigile kaasa ei too. Arjakas tõdes, et mõned Vabadussõja veteranide lesed elavad veel, aga nemadki on juba selles eas, kus praamireise ette ei võeta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077