21. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauri Tõnspoeg: Millise vormeliga sõita 2008?

Tänavune hooaeg on läbi ja taas algab „silly season” nagu inglased seda osa aastast nimetavad, ehk kes millega ja kellega sõidab. See on nagu loomade paaritumismäng, kus tugevad isased võitlevad emaste pärast ning võitja saab kõik endale. Vaatame siis, kes meil tänavu konkureerimas on.

Meie kandis on eestlastel võimalik vormelit sõita neljas klassis ning kolmes neist on nad ka esindatud. Kodumaine Formula Motors24 Baltic kasutab F3 autode shassiisid, aga iseehitatud 1600 mootoreid, kuna F3 jõuallikad on väga kallid. Võistlused toimusid tänavu 3 Eestis, 1 Lätis ja 2 Soomes. Meie poistest sõitsid siin tänavu Toomas Kallasmaa, Erko Vallbaum, Martin Laur, Ragnar Sepp ja Kristo Ebras.

Loe täispikka kommentaari siit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077