21. september 2007
Jaga lugu:

Lauri Tõnspoeg: Millise vormeliga sõita 2008?

Tänavune hooaeg on läbi ja taas algab „silly season” nagu inglased seda osa aastast nimetavad, ehk kes millega ja kellega sõidab. See on nagu loomade paaritumismäng, kus tugevad isased võitlevad emaste pärast ning võitja saab kõik endale. Vaatame siis, kes meil tänavu konkureerimas on.

Meie kandis on eestlastel võimalik vormelit sõita neljas klassis ning kolmes neist on nad ka esindatud. Kodumaine Formula Motors24 Baltic kasutab F3 autode shassiisid, aga iseehitatud 1600 mootoreid, kuna F3 jõuallikad on väga kallid. Võistlused toimusid tänavu 3 Eestis, 1 Lätis ja 2 Soomes. Meie poistest sõitsid siin tänavu Toomas Kallasmaa, Erko Vallbaum, Martin Laur, Ragnar Sepp ja Kristo Ebras.

Loe täispikka kommentaari siit.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee