20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vare: kui me hiinlasi endale ei saa, siis pole me keegi

Ärikonsultant Raivo Vare ütles Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et kui me konteinervedude äris hiinlasi enda partneriteks ei saa, pole me varsti enam keegi.

Vare ütles, et ta loodab, et Paldiski, Sillamäe ja Muuga sadamate arendamine jätkub ka transiidisektori madalseisus. Ta lisas, et konteinervedude äri on hetkel kõige kiiremini kasvav turusegment üldse. Konteinereid ei veeta vaid riigist läbi, vaid nendega ka tehakse midagi kohapeal, mis annab tööd ja raha.

"Suur terminal on vaja ära teha Hiina jaoks. Kui me hiinlasi ei saa, siis me pole varsti enam keegi. Sisuliselt on tegu fundamentaalse väljakutsega," kommenteeris Vare.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077