• 17.09.07, 13:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kiirlaev sõitis tormi tõttu sadamasse tagasi

Täna hommikul kell 8 Helsingist väljunud Lindaliini kiirlaev pöördus tormi tõttu sadamasse tagasi.
Postimees.ee lugeja sõnul teavitati reisijaid kohe pärast väljumist, et reis kestab 25 minutit kauem. Laev keeras aga üsna varsti pärast Harmajat tagasi Helsingisse ja reisijatele jäi mulje, et kiiruse maha võtmine ning Helsingisse tagasi pöördumine oli üllatus ka laevapersonali jaoks.
Sadamas pakuti reisijatele võimalust oodata järgmise Superseacat'i väljumist kell 11.30 või raha tagasi saada.
"Küsimusele, kas tohin hiljem otsustada, millega ja millal Eestisse sõidan, vastati viisakalt, et siin on pidevalt keegi ja kui tahate telefoni teel oma plaanidest teada anda, sobib seegi," teatas Postimees.ee lugeja.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele