17. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirlaev sõitis tormi tõttu sadamasse tagasi

Täna hommikul kell 8 Helsingist väljunud Lindaliini kiirlaev pöördus tormi tõttu sadamasse tagasi.

Postimees.ee lugeja sõnul teavitati reisijaid kohe pärast väljumist, et reis kestab 25 minutit kauem. Laev keeras aga üsna varsti pärast Harmajat tagasi Helsingisse ja reisijatele jäi mulje, et kiiruse maha võtmine ning Helsingisse tagasi pöördumine oli üllatus ka laevapersonali jaoks.

Sadamas pakuti reisijatele võimalust oodata järgmise Superseacat'i väljumist kell 11.30 või raha tagasi saada.

"Küsimusele, kas tohin hiljem otsustada, millega ja millal Eestisse sõidan, vastati viisakalt, et siin on pidevalt keegi ja kui tahate telefoni teel oma plaanidest teada anda, sobib seegi," teatas Postimees.ee lugeja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077