15. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aava peab läbirääkimisi nelja autoralli MM-il osaleva meeskonnaga

BP-Ford teatas ametlikult, et kahekordne autoralli maailmameister ja tänavuse MM-sarja liider 39-aastane Marcus Grönholm loobub koos 42-aastase kaardilugeja Timo Rautiaisega (42) pärast tänavuse hooaja lõppu tippspordist.

Tänavu WRC-autol debüteerinud Urmo Aava pressiesindaja Marek Mägar leidis, et Grönholmi loobumine mõjutab omal kombel tööturgu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Aava tiim peab läbirääkimisi Fordi, CitroD(ni, Subaru ja Suzukiga. “Need neli tiimi on meie vastu teatud tingimustel huvi tundnud,” lausus Mägar. “Teatud tingimused” tähendavad teadagi raha, mille Aava peab letti laduma, Eesti tipp-piloodi hinnangul läheks tema WRC-täishooaeg MM-karussellis maksma 35 miljonit krooni.

“Grönholmi kohale võetakse mees, kellele makstakse. Mitte küll nii palju kui Marcusele, aga makstakse. Ennast ma sellele kohale ei arvestaks,” ütles Aava.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077