12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerexi osalus jälle vahetus

Eelmisel sügisel kütusefirmas Olerex 50-protsendilise osaluse omandanud välisinvestor sattus sel aastal rahalistesse raskustesse, mistõttu ostsid eestlastest osanikud Olerexi aktsiad tagasi, kirjutas postimees.ee.

Taas täielikult eestlaste omandusse läinud Olerex plaanib laieneda kõigi Eesti maakondade keskustesse.

Tehing taastas Olerexi kui 100-protsendiliselt eestlastele kuuluva kütusefirma positsiooni ja lõi väga head eeldused firma kiire kasvu jätkumiseks, teatas Olerexi turundusjuht Antti Moppel.

Välisinvestor, milleks oli Trafigura gruppi kuulunud firma, sisenes Olerexi aktsionäride ringi 2006. aasta sügisel. "Tegemist oli lühikese perspektiiviga tehtud investeeringuga. 2007. aastal sattus välisinvestor rahalistesse raskustesse ja saavutas kaasaktsionäridega kokkuleppe aktsiate müügiks," selgitas Moppel.

Tema sõnul plaanib eestlaste täielikku omandusse jõudnud Olerex nüüd ka mitmeid uusi eesmärke.

"2007. aastal on avatud viis ja avatakse veel vähemalt kaks uut jaama. Sellega on Olerex käesoleval aastal kõige kiiremini kasvanud kütuse jaemüüja Eestis," märkis ta.

Lähiaastate strateegia näeb ette jaemüügivõrgu laienemist kõigi maakondade keskustesse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077