10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asmer peab F1 tiimidega kõnelusi

Marko Asmerist sai tänu Briti F3 tšempionitiitlile esimene eestlane, kellele omistati superlitsents, mis annab õiguse kihutada F1 meistrivõistlustel, kirjutas SL Õhtuleht. Võimalus, et Asmer tuleval hooajal kuninglikku sarja pääseb, on väike, kuid täiesti olemas.

Tänase seisuga on kindel vaid üks – F3 sarjas Asmer enam võidu ei sõida, tänu ülemvõimule Suurbritannias hakati eestlase vastu juba suvel suurt huvi tundma, läbirääkimised käivitusid mitmel rindel.

Isa Toivo Asmer, endine vormelisõitja, tunnistas, et viimasel ajal on peetud tihedalt konsultatsioone mitme vormel 1 meeskonnaga: "Läbirääkimisteks neid jutuajamisi pidada ei saa."

Märksa suurem võimalus on Asmeril istuda vormel ühele eelneva sarja GP2 autosse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077