7. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autolt löögi saanud mees hukkus

Eile, 6. septembril leiti Valgamaal Helme vallas jalakäija Rauli otsasõidu tunnustega surnukeha. Hukkunul olid seljas tumedad riided ja puudus helkur.

6. septembril kella 09.52 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 67a juures, kus vasakpööret sooritanud sõiduautole SAAB, mida juhtis Nikolai (s 1980), sõitis kõnniteelt ette jalgrattur Helen (s 1982). Rattur toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

6. septembril kella 14.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mere pst 10 juures, kus sõiduautole BMW, mida juhtis Janika (s 1973), sõitis tagant otsa sõiduauto Toyota, mida juhtis Valentina (s 1955). Toyota juht toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

6. septembril kella 16.47 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Anija vallas Alavere-V oose tee 1. km, kus sõiduauto Citroen, mida juhtis Mihhail (s 1983), sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõiduki juht ja kaassõitja Dmitri (s 1985)toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

6. septembril kella 18.57 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu-Tiksoja tee 3. km, kus sõiduauto Ford Focus, mida juhtis Aimar (s 1986), sõitis teelt välja kraavi. Sõiduki juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi, kus peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

6. septembril kella 19.04 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Taheva vallas Hargla külas Võru-Mõniste-Valga mnt 52. km, kus ATV, mida juhtis ilma kaitsekiivrita ja alkoholijoobes Aivar (s 1959), paiskus tagasipöördel külili. ATV juht toimetati vigastustega AS Valga Haiglasse.

6. septembril kella 20.06 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa vallas Tallinn-Pärnu-Ikla mnt 67. km, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis Argo (s 1986), sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud sõiduautole Ford Fiesta, mida juhtis Aivi (s 1987). Audi kaassõitjad Margo (s 1983) ja 14-aastane noormees toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

6. septembril kella 23.29 ajal leiti Valgamaal Helme vallas Valga-Uulu mnt 26. km jalakäija Rauli (s 1981) otsasõidu tunnustega surnukeha. Hukkunul olid seljas tumedad riided ja puudus helkur.

Ärandatud sõidukid:sinine Ford Sierrasininenumbrimärgiga 023 AOJja sinineFord Orionnumbrimärgiga550 TBL.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077