5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühapäeval on liiklus Tallinna kesklinnas häiritud

Tallinna Transpordiameti teatel on 9. septembril seoses SEB Tallinna Sügisjooksuga Tallinna kesklinnas liiklus häiritud.

Seoses SEB Tallinna Sügisjooksu läbiviimisega 9. septembril kella 9.00-st kuni 14.30-ni on suletud Vabaduse väljak, Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Viru väljaku vahel, Viru väljak, Narva maantee Viru väljaku ja Pirita tee vahel, Pirita tee kõnnitee ja ühistranspordirada Narva maantee ja Vana-Pirita tee vahel, Filmi tänav Bensiini tänava ja Nafta tänava vahel, Nafta tänav Filmi tänava ja Tuukri tänava vahel, Tuukri tänav Nafta tänava ja Jõe tänava vahel, Rannamäe tee Mere puiestee ja Suurtüki tänava vahel.

Liiklus on häiritud 9. kell 6.00-st kuni 15.30-ni Ahtri tänaval Jõe tänava ja Mere puiestee vahel, Rannamäe teel Suurtüki tänava ja Nunne tänava vahel, Toompuiesteel Nunne tänava ja Kaarli puiestee vahel, Kaarli puiesteel Toompuiestee ja Vabaduse väljaku vahel, Harju tänaval Vabaduse väljaku ja Müürivahe tänava vahel kus toimub piirdeaedade paigaldamine.

Sadama ja kesklinna vahel on võimalik tavaliiklusel liikuda Toopuiestee, Rannamäe tee, Suurtüki tänava ja Põhja puiestee kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077