5. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pant ja Hanschmidt teevad taksofirma

Enn Pandile, Kalev Järvelilleleja Ain Hanshmidtile kuuluv investeerimisfirma Infortar asutas uue taksofirma Tallink Takso, mille kaasaktsionärideks on laevandusfirma Tallink Grupp ja loodava ettevõtte juhtkond.

Tallink Takso alustab tööd järgmise aasta esimestel kuudel kuni 100 uue taksoga, teatas ettevõte.

„Taksofirma asutamise mõte tekkis eelkõige kliendina Tallinna taksode teenuseid kasutades, sest teenuse kättesaadavus ja kvaliteet ei ole sageli vastanud ootustele,” märkis Tallink Takso ASi juhataja Alger Holzmann. „Infortar oli sobiv investor, kuna meie nägemused kaasaegsest taksoteenusest langesid kokku. Meie eesmärk on luua Tallinna parim taksopark.”

„Taksoteenuse pakkumine on prognoosi kohaselt arenev ja kasumlik tegevusvaldkond ning väga suurt sünergiat näeme teenuse ühises korraldamises koos Tallinki ja meie hotellidega,” märkis Infortari juhatuse esimees Ain Hanschmidt. „Samuti ei ole harvad juhtumid, kus Tallinna maine on tänu ebakorrektsele ja mittekvaliteetsele taksondusele kõvasti kannatada saanud. Meie tahame näidata maailmale heatasemelist Tallinna – nii klienditeeninduse kui ka ausa hinna poolest.”

Alger Holzmann sõnas, et Tallink Takso taksod saavad olema kõik sarnased nii kvaliteedi kui ka väljanägemise poolest ning ka taksojuhid ühtseis vormirõivais. „Samuti plaanime taksojuhid võtta täiskohaga tööle, mis loob turvatunde kõigile kolmele osapoolele – kliendile, taksojuhile ja taksofirmale,” lisas Alger Holzmann. „Tallinna praeguses tänavapildis on taksosid pigem liiga vähe ning sageli tuleb eriti tipptunnil taksot väga kaua oodata. Usume, et koht uue taksofirma jaoks on turul selgelt olemas. Kindlasti tahame Tallinna mainet tõsta ka välisturistide hulgas ning saada tänu usaldusväärsele ja mugavale teenusele väliskülaliste lemmiktaksoks.”

AS Tallink Takso aktsiatest 51% kuulub ASile Infortar, 34% ASile Tallink Grupp ning 15% Tallink Takso juhatajale Alger Holzmannile.

AS Infortar on investeerimisettevõte, mille tegevusvaldkonnad on laevandus, kinnisvara, hotellindus ja trükitööstus. Infortar omab ligi 40% aktsiatest ASis Tallink Grupp, mis on Põhjamaade ja Läänemere regiooni juhtiv laevandusettevõte ning noteeritud OMX Tallinna Börsil.

ASi Infortar investeeringute portfelli suuruseks on ligikaudu 65 000 m² erinevaid hotelli- ja SPA kinnistuid Tallinnas ning üle 330 000 m² maad Tallinnas ja selle ümbruses. AS Infortar on trükikoja AS Vaba Maa omanik ning multifunktsionaalse ostu- ja meelelahutuskeskuse Tallink City arendaja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077