4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabiauto paiskus kokkupõrkest vastu maja seina

Eile, 3. septembril toimus liiklusõnnetus Tartus, kus sisselülitatud sireeni ja vilkuritega kiirabiauto sõitis foori keelava tulega ristmikule ette seal foori lubava tulega sõitnud sõidukile GMC. Saadud löögist paiskus kiirabiauto külili ja libises vastu Narva mnt 86 maja seina.

3. septembril kella 13.12 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt - Alevi tn ristmikul, kus sõiduauto Nissan 100NX, mida juhtis Pille (s 1953) sooritas Alevi tn vasakpööret ning põrkas kokku jalgratta ja rolleri rajal sõitnud rolleriga Aprilia, mida juhtis 16-aastane noormees. Rollerijuht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

3. septembril kella 13.27 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Narva mnt - Jaama tn reguleeritud ristmikul, kus Narva mnt liikunud sisselülitatud sireeni ja vilkuritega kiirabiauto Vw LT, sõitis foori keelava tulega ristmikule ette seal foori lubava tulega sõitnud sõidukile GMC, mida juhtis Tanel (s 1975). Saadud löögist paiskus Vw külili ja libises vastu Narva mnt 86 maja seina. Vw viibinud Siiri (s 1958), Maria (s 1968) ja Milli-Adele (s 1925) toimetati kehavigastustega TÜ Kliinikumi. Õnnetuses vigastada saanud kaks meditsiinitöötajat ja kiirabiautos viibinud patsient viidi haiglasse, päästemeeskond hoidis ära avariiliste sõidukite süttimisohu ning puhastas sõidutee. Õnnetuse asjaolusid uurib politsei.

3. septembril kella 16.35 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Linda tn 1 juures, kus sõiduauto Toyota, mida juhtis Anna (s 1975) sõitis reguleerimata eriliigiliste teede ristmikul ette peateel liikunud mopeedile Keeway Matrix, mida juhtis Leonid (s 1957). Mopeedil viibinud kaassõitja Nadežda (s 1952) toimetati kehavigastustega Narva haiglasse.

3. septembril kella 20.53 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Koeru-Visusti tee 2 km, kus sõiduk Vw Transporte, mida juhtis alkoholijoobes Sergei (s 1968) sõitis valesti valitud kiiruse tõttu teelt välja vastu puud. Sõiduki juht ja kaassõitja Jaanika (s 1989) toimetati kehavigastustega Järvamaa haiglasse ning lubati kodusele ravile.

Eile ärandati kakssõidukit:roheline Kawazaki KVF650 (ATV) numbrimärgiga 54JS jatumepunane Volvo S60numbrimärgiga 412APX.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077