31. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple ja Volkswagen tahavad koos autot ehitada

Apple`i juht Steve Jobs ja VW juht Martin Winterkorn on saanud USAs kokku, et arendada koostööd autoalal, vahendas Taloussanomat täna erinevaid meediaallikaid.

Kavas võib olla uue auto loomise ühisprojekt, Volkswageni teatel on arutelu seni siiski vaid esialgne. Argentiina ajalehe Clarin teatel pakkus VW uue mudeli nimeks iCar. Tegu oleks mitmesuguste elektrooniliste meediateenustega varustatud masinaga.

Apple tutvustab järgmisel nädalal uusi tooteid, mille seas on neli uut iPod `i ja iPhone`i mudelit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077