28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linna paadikaist sai Viktor Siilatsi kaatrimüügisalong

Euroraha eest ehitatud ja mullu Tartus avatud Atlantise-esisest randumissillast on saanud sisuliselt Viktor Siilatsile kuuluva Info-Auto müügisalong – ettevõte demonstreerib seal nelja müügikaatrit ning rendib kundedele kohti, kirjutas Tartu Postimees.

Linnale kuuluvat ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) raha toel ehitatud randumissilda eraldab muust ilmast raudvärav ning võtmed on vaid koharentijatel. Uusi kohti aga rentida ei saa, ütles Info-Auto grupi kaatrite Lõuna-Eesti müügijuht Hillar Saage eile esialgu telefonitsi: "Kaatri ostuga koos käib ka randumiskai hooajakoht."

Niisiis on mullu juunis avatud kümmekonna kohaga randumissillast, mis linnajuhtide jutu järgi pidi olema tasuta ja avatud kõigile soovijaile, saanud erafirma eraprojekt.

Linnale kuuluvale kaile paadi hoiukohta saada pole ja kui ongi, tuleks kaikoha eest Info-Auto grupile aastas 6000-8000 krooni maksta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077