28. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

eBay oksjonilt saab pileti Airbusi superlennuki esimesele reisile

Alates eilsest on eBay internetioksjonilt võimalik osta piletit maailma suurima reisilennuki esimesele reisile Singapurist Sidneysse selle aasta 25. oktoobril.

Kõrgeima hinnaga pakkumine Airbusi superlennuki A380 pardale pääsuks oli täna 8159 dollarit. Odavamas klassis saab pileti ka alla 2000 dollari eest. Eile alanud oksjon kestab 10. septembrini ja piletite hinnad võivad veel oluliselt muutuda.

Lennufirma Singapore Airlines plaanib enamusepiletitest esimesele lennule välja müüa just eBay internetioksjonil. Pakkumiste alghinnad olid 3,8 dollarist odavaimas klassis kuni luksuspaketini 380 dollari eest. Kõik tulud lähevad heategevuseks, vahendas BBC.

Singapore Airlines on esitanud tellimuse 19 superlennuki ostmiseks. Airbus on oma superlennukite tarnimisega kaks aastat graafikust maas, kandes viivitustest kahju vähemalt 4,8 miljardit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077