24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiigelummiku põhjustas liinibussi ja sõiduauto kokkupõrge

Tallinnas Männiku tee, Vabaduse puiestee ja Pärnu maantee Järve hiigelummiku põhjustas liinibussi ja sõiduauto Mazda kokkupõrge Pärnu maanteel.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Taavi Kullerkupp ütles aripaev.ee-le, et õnnetustoimus Pärnu maanteelTammsaareviadukti juures, inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

Kokkupõrge põhjustas aga hiigelummiku, kuna kindlustuspaberite vormistamine võttis aega, mistõttu võttis autojuhtidel kesklinna jõudmine ligi 1,5 tundi aega. Õnnetuse põhjuseid selgitatakse, teadaolevalt ei olnud üksi õnnestusse sattunud juhtidest joobes.

Kullekupu sõnul kulgeb liikulus taas tavapäraselt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077