21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS: meie eesmärk on Estonian Air Eesti riigilt välja osta

SAS grupp tunnistas, et ettevõtte esmane eesmärk on saavutada enamusosalus niiEstonian Airis kui kaAir Balticus.

SAS grupi tegevdirektor Mats Jansson ütles Handelsblattile, et SAS kavatseb keskmises perspektiivis Estonian Airi ja Air Balticu ühendada.

"SAS grupile kuulub 49% Estonian Airist ja 47,2% Air Balticust. Meie esmane eesmärk on saavutada enamusosalus mõlemas firmas. Sel eesmärgil peame nii Eesti kui Läti valitsusega regulaarseid kohtumisi," kommenteerisHans Ollongren SAS grupi avalike suhete osakonnast Jansseni väljaöeldut.

Keskmistest ja kaugematest eesmärkidest on veel vara rääkida, märkis Ollongren.

"Kuid me näeme Balti piirkonnas tugevat arengut ja häid väljavaateid ja seetõttu oleme nii Estonian Airi kui ka Air Balticu osanikuna huvitatud nende firmade jätkuvast tugevdamisest. Millise koostöövormi me neile tulevikus leiame ja kas see on nende ühendamine, seda võime öelda siis, kui oleme saanud enamusosaluse," lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077