17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lindaline keeldub ärajäänud reisi eest raha tagastamast

Lindaline on täna tugeva tuule tõttu tühistanud reisid Helsingisse, kuid reisijatele sügisese sooduskampaania ajal ostetud piletite eest raha tagasi ei maksa, vaid pakub võimalust piletid ümber vahetada.

Päevaleht Online`i lugeja Peeter ( nimi muudetud – toim. ) ütles, et pidi sõitma Helsingisse täna kell 12 ja tagasi tulema esmaspäeval kell 14. Selleks oli ta endale ostnud Lindaliini korraldatud sooduskampaania raames edasi-tagasi pileti 198 krooni eest.

Umbes kolmveerand tundi enne sõidu algust tuli tema telefonile aga sõnum, et reis tormi tõttu ära ja infot tuleks küsida kassast. Infot küsima läinud Peeter leidis eest juba hulga pahaseid inimesi.

Kassast teatati talle, et reisi eest tasutud raha tagasi ei maksta, kuid võimalik on pilet välja vahetada hilisemale kuupäevale.

Lindaliini AS-st öeldi Päevaleht Online`ile, et sooduspakkumise ajal ostetud piletite eest tõepoolest raha tagasi ei maksta, küll aga pakutakse võimalust piletid hilisemale kuupäevale ümber vahetada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077