16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Auto Bildi peatoimetaja: inimesed ei tunne liiklusohutust ja -märke

Auto Bild Eesti peatoimetaja Tõnu Trammi muudab murelikuks olukord, kus enamik osavaima autojuhi võistlusele tulnutest teeb teooriatestis lihtsaid vigu.

Trammi sõnul on inimlik, et kõiki autokoolis õpitud teoorianüansse enam meeles pole, ka ARKi eksamitel on vähene eksimine lubatud. Murelikuks teeb aga fakt, et juba teooriatestis eksis enamik vastajaid kahe või enama küsimusega ning seda ka liiklusohutust ja -märke puudutavas osas.

Auto Bild Eesti valib neljandat aastat järjest Eesti osavaimat autojuhti. Võitja selgub pärast vigursõiduvõistlust septembris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077