10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinna taksonduses puudub jätkuvalt kord

Tallinna Transpordiamet ja julgestuspolitsei kontrollis eile pisteliselt 25 taksot ja avastati üks piraattakso, üks taksomeetri tööd mõjutav seade ning peatati kuus sõidukikaarti, teatas linn.

Julgestuspolitsei liiklusjärelevalve talituse juhtivkonstaabel Priit Tuuna kommenteeris toimunud operatsiooni järgnevalt :“Kui vaadata statistikat, mis näitab, et ligikaudu 1/3 kontrollitud sõidukitest olid probleemsed, siis on seis Tallinna taksonduses jätkuvalt murettekitav. Operatsioonile lisab värvi avastatud piraattakso, mille suhtes alustatakse kriminaalmenetlus. Märkimata ei saa jätta ka järjekordse kordisti avastamist, mis näitab, et olukord taksonduses ei ole paranenud."

Neljapäevase ühisoperatsiooni käigus kontrolliti kokku 25 taksot. Avastati üks tegevusloata takso, üks taksomeetrit mõjutav seade, üks taksojuht, kes varasemate süütegude tõttu ei vastanud ühistranspordiseaduse nõuetele, ühel taksojuhil puudus nõuetekohane tööleping ning kolme takso tehnoseisund ei vastanud normidele. Mitmel taksol esines probleeme taksomeetri ja printeri toimimises.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077