10. august 2007
Jaga lugu:

Pealinna taksonduses puudub jätkuvalt kord

Tallinna Transpordiamet ja julgestuspolitsei kontrollis eile pisteliselt 25 taksot ja avastati üks piraattakso, üks taksomeetri tööd mõjutav seade ning peatati kuus sõidukikaarti, teatas linn.

Julgestuspolitsei liiklusjärelevalve talituse juhtivkonstaabel Priit Tuuna kommenteeris toimunud operatsiooni järgnevalt :“Kui vaadata statistikat, mis näitab, et ligikaudu 1/3 kontrollitud sõidukitest olid probleemsed, siis on seis Tallinna taksonduses jätkuvalt murettekitav. Operatsioonile lisab värvi avastatud piraattakso, mille suhtes alustatakse kriminaalmenetlus. Märkimata ei saa jätta ka järjekordse kordisti avastamist, mis näitab, et olukord taksonduses ei ole paranenud."

Neljapäevase ühisoperatsiooni käigus kontrolliti kokku 25 taksot. Avastati üks tegevusloata takso, üks taksomeetrit mõjutav seade, üks taksojuht, kes varasemate süütegude tõttu ei vastanud ühistranspordiseaduse nõuetele, ühel taksojuhil puudus nõuetekohane tööleping ning kolme takso tehnoseisund ei vastanud normidele. Mitmel taksol esines probleeme taksomeetri ja printeri toimimises.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee