8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas pardale astunud purjus reisijad muutsid lennureisi õuduseks

Bulgaaria lennufirma lubas lennuki pardale tüli norinud purjus reisijad.

"Ma kohe mitte ei mõista, kuidas lubati lennuki pardale purjus inimesed, kes norisid teistega tüli ja tikkusid kaklema," imestas Ele Tamm, kui ta 28. juuli esimestel hommikutundidel astus Tallinna lennujaamas koos ülejäänud paarisaja reisijaga Bulgaaria kuurortlinna Varnasse viivale lennukile. Ta ei osanud aimatagi, milline möll järgmistel tundidel lennukis lahti läheb, kirjutas Eesti Päevaleht.

Tüli tekkis kolme-nelja vene keelt kõneleva turske mehega, kes olid alkoholist julgust võtnud ning elasid oma kuraasi kaasreisijate ja stjuardesside peal välja.

Kui lennuk oli õhus, läksid mehed kõigepealt omavahel kaklema, siis norisid tüli kaasreisijatega.

Kaks tundi ja 40 minutit kestnud lennureisist kulus poolteist tundi purjus meeste lärmamisele ning nende vaigistamisele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077