3. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ka Itaalia on liikluseeskirju rikkuvate juhtidega hädas

Sellesuvised surmaga lõppenud liiklusõnnetused panevad itaallasi tõsiselt järele mõtlema, kas istuda napsitanult rooli või mitte, sest Itaaliast on saanud väidetavalt kõige ebaturvalisema liiklusega riik Euroopas.

Möödunud nädalavahetusel hukkus liikluses 40 inimest. Tervishoiuministeeriumi andmetel jätab teedel-tänavatel elu aastas 6000 õnnetusse sattunut, haiglasse jõuab 170 000 ning esmaabi antakse ligi 300 000 inimesele, vahendas Eesti Päevaleht.

Itaalia pealinnas Roomas on meedia andmeil 2,5 miljoni elaniku kohta 2,4 miljonit autot. Iga tuhande roomlase kohta saab õnnetustes 8,47 jalakäijat vigastada või surma. Londonis on see näitaja 0,85, Pariisis aga 0,4.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077