3. august 2007
Jaga lugu:

Ka Itaalia on liikluseeskirju rikkuvate juhtidega hädas

Sellesuvised surmaga lõppenud liiklusõnnetused panevad itaallasi tõsiselt järele mõtlema, kas istuda napsitanult rooli või mitte, sest Itaaliast on saanud väidetavalt kõige ebaturvalisema liiklusega riik Euroopas.

Möödunud nädalavahetusel hukkus liikluses 40 inimest. Tervishoiuministeeriumi andmetel jätab teedel-tänavatel elu aastas 6000 õnnetusse sattunut, haiglasse jõuab 170 000 ning esmaabi antakse ligi 300 000 inimesele, vahendas Eesti Päevaleht.

Itaalia pealinnas Roomas on meedia andmeil 2,5 miljoni elaniku kohta 2,4 miljonit autot. Iga tuhande roomlase kohta saab õnnetustes 8,47 jalakäijat vigastada või surma. Londonis on see näitaja 0,85, Pariisis aga 0,4.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee