5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn: Õllesummeril oleks taksojuhtideks pandud sugulased-tuttavad

Linnaametnikud ei olnud Õllesummeri korraldajate pakutud taksode vautšersüsteemiga nõus, kuna vastasel juhul oleks luba antud omamoodi piraattegevusele.

"Taksokomisjon ei ole kordagi keelustanud vautšersüsteemi, vaid vastupidi, kiitis selle heaks, aga kui taksofirma tahtis panna oma sugulased-tuttavad eraautodega taksoteenust osutama, siis tõepoolest ei saa me sellist piraatlust ja maksuvaba tulu korjamist lubada," ütles Tallinna linnatranspordi osakonna juhataja Tiia-Liis Jürgenson.

Jürgensoni sõnul ei olnud Õllesummeri korraldajate välja valitud taksofirma suuteline tagama kogu taksoteenust suurürituse ajal. Neil ei oleks jätkunud piisavat arvu taksosid ja kõiki taksojõude ei olnud ettevõte nõus välja panema, sest siis oleks jäänud teenimata kasu muudest linna sõitudest.

"Pakkusime taksofirmale välja teha koostööd teiste taksofirmadega, kuid nad keeldusid, väites, et siis jäävad nad ilma oma potensiaalsetest klientidest ja tulu läheb liiga väiksesks," lisas Jürgenson.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077