2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa raudteefirma töötajad alustavad hoiatusstreike

Saksa raudteefirma Deutsche Bahn ei jõudnud pühapäeval ametiühingutega palkade tõstmises kokkuleppele ja 134 000 ettevõtte töötajat alustavad esmaspäeval hoiatusstreike, vahndas ETV 24.

Streigid raskendavad lähi- ja kaugrongiliiklust Saksamaal, kirjutas Süddeutsche Zeitungi võrguväljaanne.

Deutsche Bahn polnud nõus rahuldama ametiühingute nõudmist tõsta töötajate palka 7% võrra. Raudtee-ettevõte pakkus 300 eurost ühekordset palgatõusu käesoleval aastal, samuti on firma nõus tõstma töötajate palkasid 2008. aasta jaanuaris veel 2% ja 2% ka 2009. aasta jaanuaris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077