• 02.07.07, 14:46
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Algas „Pargi ja reisi” süsteemi katseperiood

Täna keskpäevaks oli 20 autoomanikku parkinud oma sõiduki Pirita jõe paremkaldal olevasse Pargi ja reisi parklasse ning saanud vastu terve päeva kehtiva ühistranspordi tasuta sõidupileti, teatas Tallinna pressiteenistus.
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kestab täna käivitunud Pargi ja reisi katseperiood Pirita-Kesklinna suunal kuni septembri alguseni. „Septembri alguses, kui valmib Pirita tee ühistranspordirada, on Pargi ja reisi süsteemi kasutajatele parkimine jätkuvalt tasuta, aga sõidupileteid enam tasuta ei jagata,” selgitas Mutli. „Katseperioodi eesmärgiks on tutvustada uut süsteemi nii linna- kui ka ümberkaudsete omavalitsuste elanikele.”
„Pargi ja reisi” süsteemi kohaselt kasutatakse sõiduautot sõiduks kodust kuni ühistranspordi terminali või peatuseni, kust edasi kesklinna toimub reis ühissõidukiga.
Süsteemi rajamiseks viidi koostöös TTÜ Teedeinstituudi ja Inseneribürooga Stratum läbi uurimistöö ”Lähtekohad „Pargi ja reisi” süsteemi rakendamiseks Tallinnas.” Uurimistööst lähtuvalt on „Pargi ja reisi” süsteemi rakendamise peamisteks ühendusteks Tallinnas Viimsi - Pirita - Kesklinn; Rannamõisa - Haabersti - Kesklinn; Laagri - Järve - Kesklinn; Luige - Järve - Kesklinn; Männiku - Järve - Kesklinn; Lasnamäe - Kesklinn ning Mõigu - Ülemiste - Kesklinn.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele