27. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ 50 000s lõpetaja saab Dodge`i kasutusõiguse

Neljapäeval, 28. juunil toimuval Tallinna Tehnikaülikooli keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna lõpuaktusel saab magistridiplomi TTÜ pea 90aastase ajaloo 50 000s lõpetaja.

Selle ajalukku mineva noore nimi, kellele antakse üle ka uhke auto võtmed, tehakse teatavaks kell 14.00 algaval aktusel TTÜ peamajas Ehitajate tee 5, teatas ülikool.

TTÜ keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonna dekaani, professor Andres Öpiku kinnitusel vajab Eesti arenev teadmistepõhine majandus tänasel päeval väga sellisel kõrgtasemel spetsialiste. „Keemia- ja materjalitehnoloogia on Eestis prioriteetne valdkond ja ka meil tudengite poolt soositud eriala. Teaduskonnast saadud teadmised hõlmavad väga laia spektrit alates kõrgtehnoloogilistest päikesepatareidest ja lõpetades Eestile nii vajalike praktiliste teadmistega toiduainete-, puidu- ja tekstiilitehnoloogias,” sõnas Öpik.

Kuuajalise kasutusõiguse nooruslikule ja väljakutsuva välimusega Dodge`le pani välja TTÜ pikaajaline koostööpartner ja ausponsor AS Silberauto. Punane ekstravagantne sõiduk seisab juba uue omaniku ootuses TTÜ peahoone ees.

Tehnikaülikooli rektori Peep Sürje sõnul on poolsada tuhat Tehnikaülikooli lõpetajat väga arvestatav panus meie riigi arengusse ja ülesehitamisse, mida peaks Eesti Vabariik ka uhkusega väärtustama.

Kokku saab Tallinna Tehnikaülikoolis diplomi sel kevadel 1330 tudengit, neist bakalaureuse- ja diplomiõppes lõpetanuid on 954, magistrikraadi saab 376 noort. Kiitusega ehk cum laude lõpetajaid on nende seas 94.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077