24. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asmer oli Monzas neljas

Marko Asmer lõpetas Monzas Briti F3 sarja üheksandal etapil neljanda kohaga, vahendas Sportnet.

Viiendalt positsioonilt alustanud Hitech Racingu piloot Asmer tegi neljandal ringil spinni, mille tulemusena langes kuuendale kohale. Vaatamata katkisele tiivale õnnestus Asmeril end lõpuks neljandaks kihutada.

Etapi võitis parimalt stardikohalt alustanud Carlin Motorsporti sõitja sakslane Maro Engel, kes ei loovutanud liidrikohta terve sõidu vältel. Teise koha sõitis välja Engeli tiimikaaslane ja kaheksa etapi kokkuvõttes Asmeri järel teist kohta hoidnud britt Sam Bird ning kolmanda koha punktid võttis samuti Carlini piloot brasiillane Alberto Valerio.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077