24. juuni 2007
Jaga lugu:

Asmer oli Monzas neljas

Marko Asmer lõpetas Monzas Briti F3 sarja üheksandal etapil neljanda kohaga, vahendas Sportnet.

Viiendalt positsioonilt alustanud Hitech Racingu piloot Asmer tegi neljandal ringil spinni, mille tulemusena langes kuuendale kohale. Vaatamata katkisele tiivale õnnestus Asmeril end lõpuks neljandaks kihutada.

Etapi võitis parimalt stardikohalt alustanud Carlin Motorsporti sõitja sakslane Maro Engel, kes ei loovutanud liidrikohta terve sõidu vältel. Teise koha sõitis välja Engeli tiimikaaslane ja kaheksa etapi kokkuvõttes Asmeri järel teist kohta hoidnud britt Sam Bird ning kolmanda koha punktid võttis samuti Carlini piloot brasiillane Alberto Valerio.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee