12. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air pani lendama veel ühe Boeingu

Eile alustas regulaarliinidel lende Estonian Airi kuues Boeing 737 registritähisega ES-ABL.

Kokku teenindab Estonian Air oma kliente kahe Boeing 737-300 ja nelja Boeing 737-500 lennukiga, teatas ettevõte.

Kuues Boeing 737 sai nimeks Linda; lennukis on 118 istekohta. Uue lennuki kasutuselevõtt aitab pakkuda Estonian Airi reisijatele uusi sihtkohti ning parandada lennuplaani. Linda-nimeline Boeing 737-500 tegi esimese lennu Estonian Airi värvides eile õhtul Tallinnast Stockholmi.

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennukompanii, pakub otselende Tallinnast üle Euroopa ühtekokku 16 sihtkohta: Barcelona, Brüssel, Kopenhagen, Dublin, Dubrovnik, Frankfurt, Hamburg, Kiiev, London, Milano, Moskva, Oslo, Pariis, Simferopol, Stockholm ja Viin.

Lisaks liinilendudele korraldatakse ka tellimuslende; 2006. aastal teenindati kokku 689 800 reisijat.

Estonian Airi omanikud on Eesti riik, SAS Group ja investeerimispank Cresco.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077