8. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Victoria I vardas lehvib nädalavahetusel Eesti ja Vene lipp

Tänasest pühapäevani Peterburi majandusfoorumi külalisi majutava Tallinki laeva Victoria I vardas lehvib kaks lippu: Eesti ja Venemaa oma.

"Loomulikult lehvib Victoria vardas Eesti lipp," ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne aripaev.ee-le. "Seda oleme juba korduvalt väga selgelt väljendanud. Lisaks Eesti lipule on laeval ka Vene lipp. Seaduste kohaselt peab iga laev, kes teise riigi sadamasse siseneb, heiskama ka sadamariigi lipu," lisas ta.

Lääne sõnul on tuleb laevale välisriigi lipp panna sadamas sildumisel ja see peab laeval olema kuni sadamast lahkumiseni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077