4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn küsib elanike arvamust transpordi kohta

Tallinna Linnavalitsus ja Transpordiamet kavandavad erinevate liikumisvõimaluste süsteemset arendamist Tallinnas, teatas pressiteenistus.

Projekti PILOT raames koostatakse Tallinna erinevate transpordiliikide arengustsenaariume, mille alusel valmib Tallinna transpordisüsteemi arengukava.

"Et määratleda olulisemad eesmärgid palutakse nii ühistranspordi kasutajatel, jalgratturitel, jalgsikäijatel kui autokasutajatel vastata küsimustikule, mille leiate Tallinna koduleheküljelt aadressil www. Tallinn.ee. Teie arvamus on meile väga oluline, kuna eesmärkide tähtsuse järjestamine aitab valida strateegilisi tegevussuundi," seisab pressiteates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077