4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarte Liinide kasum oli 7 miljonit

ASi Saarte Liinid tänane üldkoosolek kinnitas 2006. majandusaasta aruande, 2006. a kasumi jaotamise otsuse ning audiitori, teatas majandusministeerium.

Vastavalt koosoleku otsusele läheb 2006. aruande aasta 7 818 013 krooni suurusest kasumist üks kahekümnendik (so 390 901 krooni) kohustuslikku kapitalireservi ja ülejäänud 7 427 112 krooni eelmiste perioodide jaotamata kasumisse. Jaotamata kasum pärast majandusaasta aruande kinnitamist on kokku 28 943 996 krooni.

ASi Saarte Liinid audiitoriks saab Audiitorbüroo ELSS AS, kellega sõlmitakse leping üheks aastaks, so kuni 2007. a raamatupidamise aastaaruande auditeerimise lõppemiseni.

AS Saarte Liinid on Eesti riigile (100%) kuuluv firma, mis tegeleb Lääne-Eesti sadamate haldamisega. Firma möödunud aasta kasumi põhiosa, mis jääb üle kohustuslikust reservkapitalist, kasutatakse sadamate rekonstrueerimiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077