4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Märtin muudab Chevrolet' esinduse nime

Pleione AS kannab alates 4. juunist nime Autospirit AS, teatas firma.

Autospirit AS omanik on Eesti tuntuim ja edukaim rallisõitja Markko Märtin. Markko Märtini sõnul on autospordist autoärisse üleminek üsna loogiline. Samuti näeb ta Chevrolet automargil väga suurt perspektiivi nii Eestis kui ka Euroopas.

Autospiriti juhatuse liikme Marko Viirandi sõnul ei ole tegemist ainult omaniku ja nime vahetusega, vaid sooviga pakkuda senisest oluliselt kõrgemat taset nii klienditeeninduses kui ka järelteeninduse osas.

Autospirit AS eesmärgiks on koondada ettevõttesse väga head spetsialistid ja teenindajad, et pakkuda parimat teenuse kvaliteeti.

Autospiriti esindused asuvad Tallinnas, Ehitajate tee 122 ja Tartus, Turu 47. Eriti suurt tähelepanu pöörab Autospirit Chevrolet müügi edendamisele Lõuna-Eesti piirkonnas.

Chevrolet on maailma juhtiva autotootja General Motorsi kaubamärk. 2006. aastal müüdi üle 4 miljoni auto rohkem kui 120 riigis. Chevrolet müük Euroopas kasvas 2006.aastal 15,6%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077