4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indias tuleb müüki maailma odavaim auto

India kompanii Tata Motors kavatseb tuua turule kõige odavama sõiduauto maailmas, mille hind oleks 2467 dollarit ehk umbes 29 000 krooni.

Neljaukselist autot esitletakse 2008. aasta jaanuaris ja hakatakse tootma sama aasta teises või kolmandas kvartalis. Kolme aasta pärast loodab Tata kontsern hakata välja laskma 250 000 autot aastas, vahendas ETV24 Financial Timesi.

Tata auto ei hakka vastama Euroopa turva- ja keskkonnanõuetele. Praegu müüb Tata oma autosid Lõuna-Aafrikasse ja mõnesse Euroopa riiki.

Praegu on maailma odavaima auto tiitel Suzuki autol Maruti 800, mida müüakse üle 4000 dollari ehk 47 000 krooni eest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077