1. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autoklubid annavad teadmisi ja allahindlusi

Oma autole vastava margiklubiga liitumine vähendab närvi ja rahakulu.

Eestis on nüüdseks pea kõikidel automarkidel oma klubid. Sellega loomulikult asi ei piirdu, tekkima on hakanud ka üksikute mudelite omanike ühendused. Kõik nad pakuvad oma liikmetele mingisuguseid hüvesid, kirjutas Ärtipäev.

Eesti Audi Klubi ühe asutaja Indro Pälli jutu järgi on neil põhirõhk pandud sellele, et liikmed võiks saada oma auto kohta võimalikult palju tehnilist infot.

Sama käib kõikide klubide kohta, sest kõikvõimalikes foorumites võib üsna avalikult oma auto probleemidele lahenduse leida. Juba 2001. aastal asutatud Club Mercedes-Benzi juhatuse liige Indrek Peets rääkis, et nende klubis on võimas tehniline abi, paljud liikmed suudavad igasugustele probleemidele kiiresti lahenduse pakkuda. BMW klubis on asutajaliikme Kimmo Ladvase kinnitusel foorumi tehniline osa avatud kõigile, kes oma BMWga hädas.

Teiseks, mida autoklubid pakuvad on allahindlused koostööpartnerite juures. See käib loomulikult kõikvõimalike autoosade kohta, kuid mitte ainult. Näiteks tõi Kimmo Ladvas selle, et liikmed töötavad mitmesugustes kohtades ja allahindlusi on võimalik saada igasugustel elualadel. Päll kinnitas, et Audi klubil veel oma liikmekaarti pole, kuid see tuleb lähiajal.

Küll on kaart olemas nii Mercedese kui ka BMW klubil, samuti kaasneb sellega liikmemaks. Peetsi sõnul on neil liikmemaks 100 krooni pluss südametunnistuse jagu.

BMW klubis on maksuks 300 krooni aasta.

Koos käivad klubid aga palju ja omavahel võetakse mõõtu ka autospordialadel. Näiteks on Audi klubil traditsiooniks saanud kiirendusvõistlused, mille tarbeks on ehitatud ka spetsiaalne ajavõtusüsteem.

Lisaks käivad klubid koos suve- ja talvepäevade raames. Niisama piljardimängimisi ja kardisõite toimub samuti pidevalt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077