31. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERAA: autojuhtide kadumine Euroopas on erandlik

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) peasekretär Toivo Kuldkepi sõnul ei ole Eesti autojuhtidel Euroopas probleeme.

"Kui autosid ja autojuhte kaoks ja see firmadele probleem oleks, küll nad oleks sellest meile teada andud, aga praegu ei ole midagi kuulda olnud," ütlesKuldkepp aripaev.ee-le.

Kuldkepi sõnul mäletab ta, et üks Eesti autojuht tapeti aastaid-aastaid-aastaid tagasi Lätis ja ühel autojuhil on olnud sekeldusi Saksamaal. "Rohkem selliseid probleeme Euroopast ei tule ette, need on suhteliselt erandlikud juhud," lisas ta.

Tema sõnul on probleemsem koht Venemaa. "Iga nurga peal küsib miilits meelehead. Üldiselt Euroopa autojuhid sinna ei roni välja arvatud hollandlased, kes ei löö millegi ees risti ette," rääkis ta probleemidest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077