30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amserv Grupp prognoosib 2007. a käibeks 2,5 miljardit krooni

Amserv Grupi 4 kuu konsolideeritud müügitulu moodustas 852,2 miljonit krooni. Kasv võrrelduna eelmise aasta sama perioodiga oli 64%. Kontserni sama perioodi kasum enne tulumaksu moodustas 35,1 miljonit krooni, teatas firma.

Amserv Grupp prognoosib selle aasta müügituluks 2,5 miljardit krooni.

Käesoleva aasta 4 kuuga on kontserni ettevõtted müünud 2789 sõidukit, sh. 2315 uut ja 474 kasutatut. Uutest sõidukitest müüdi 1491 Toyotat, 522 Opelit, 181 Lexust ja 121 Chevrolet. Autode müügikasv võrreldes 2005. a nelja kuuga oli 55%.

Amserv Grupi osatähtsus uute sõiduautode müügis oli 4 kuu kokkuvõttes Eestis 10,8% ja Lätis 9,7%.

Amserv Grupi AS konsolideerib järgmised ettevõtted - Amserv Auto AS, Amserv Pärnu AS, Amserv Paide AS, SIA Amserv Motors, AS Valoor, AS Marki Auto, AS Unelmaauto, AS Mustakivi Auto, AS Ascar Tallinn, AS Ascar Pärnu ja SIA Hansa Auto.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077