25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aegna laevaliin alustab hooaega

Reedel, 1. juunil alustab hooaega Aegna saarega ühendust pidav laevaliin, teatas Tallinna pressiteenistus.

Nagu eelmiselgi aastal, teenindab ka tänavu Aegna saare laevaliini Eesti Mereakadeemia laev "Juku", mis mahutab kuni 36 reisijat. Laevale lubatakse ka jalgrattaga.

Laevaliini Pirita-Aegna-Pirita edasi-tagasi pilet maksab täiskasvanule 75 krooni ning õpilastele ja pensionäridele 50 krooni. Kasutusele võetakse ka ühe suuna pilet, mis maksab täiskasvanule 50 ning õpilastele ja pensionäridele 25 krooni.

Liinilaevaga pääseb Aegnale 16. septembrini. Hooaja jooksul on kavas sooritada vähemalt 248 reisi.

Navigatsiooni alguses tehakse kaks reisi päevas, suve edenedes tihendatakse nädalavahetuste reiside arvu nelja reisini päevas ning suvepuhkuste tippajal iga päev neli reisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077