24. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norra kavatseb keelata bensiinimootoriga autod

Norra valitsuskoalitsioon kavatseb kohaliku ajalehe VG väitel 2015. aasta jaanuarist keelata vaid bensiinimootoriga autod.

Keelu alla käiksid vaid uued autod, vahendas Soome majandusleht Kauppalehti. Bensiinimootoriga vana autoga võib sõita ka edaspidi. Keelatakse lihtsalt bensiinimootoritega uute sõidukite müük.

Norra poliitikute sõnul ei ole mõte nii šokeeriv, kui esialgu võib paista. Näiteks kasutab 80% Brasiilias müüdavatest autodest kütusena etanooli. Paljud suured autotootjad aga keskenduvad järjest enam flexifuel-tüüpi autodele, millesse võib tankida erinevat kütust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077