16. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autode läbimüük Euroopas jätkuvalt väheneb

Autode läbimüük Euroopas vähenes aprillis taas, langustrend on kestnud juba kolm kuud järjest, kirjutas postimees.ee.

Euroopa Autotootjate Liidu läbimüük kokku vähenes jaanuarist aprillini eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 0,2 protsenti, vahendas Kauppalehti. Aprillis vähenes käive eelmise aastaga võrreldes 0,6 protsenti 1,29 miljoni sõidukini.

Euroopas suurimal autoturul Saksamaal vähenes nõudlus 7 protsenti, kuna aasta alguses tõsteti käibemaksu kolme protsendipunkti võrra 19 protsendini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077