14. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa lubab Narva silla avada alles pärast remonti

Vene ametnikud lubavad maanteesilla üle Narva jõe raskeveokitele avada alles pärast silla viimist "normaalsesse tehnilisse seisundisse".

Vene mittetulundusühingu Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ASMAP) piirkondliku esinduse juhataja Konstantin Šaršakov hoiatas, et alates teisipäevast suletakse sild täielikult transpordivahenditele täismassiga üle 3,5 tonni, vahendas ETV24.

Šaršakovi sõnul oleks teed ja silda ammu olnud vaja remontida. Remondi ajaks suunavad venelased veoautod ja bussid niigi koormatud Luhamaa piiripunkti, mis tähendab ühtlasi 500kilomeetrist ringi.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ütles Eesti Raadiole, et Vene ametkondade kehtestatud liikluspiirangu näol on tegemist halvasti varjatud sanktsioonidega Eesti vastu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077