11. mai 2007
Jaga lugu:

Estonian Air avab otselennuliini Viini

Alates 4. juunist lendab Estonian Air neli korda nädalas Tallinnast Viini koostöös firmaga Austrian Airlines, teatas firma.

Koos võimalusega jõuda kiiresti Euroopa ühte kaunimasse pealinna, avaneb Estonian Airi ja Austria Airlinesi koostöö tulemusel ka lai valik uusi reisimise võimalusi.

“Meie koostatud sõiduplaanid on tehtud arvestusega, et reisijatel oleks palju häid ümberistumise võimalusi jätkureisideks,” selgitas Peter Arvidsson, Estonian Airi asepresident kommertsalal. Austrian Airlinesi, Star Alliance’i liikme lennuliinid suunduvad Viinist Kesk- ja Ida-Euroopasse, Lähis-Idasse, Aasiasse ja Põhja-Ameerikasse. ”Koostöö võimaldab Estonian Airi klientidele mugavalt pääseda uutesse ja põnevatesse sihtkohtadesse,” jätkas Arvidsson.

Austria pakub külastajatele suurepäraseid suusatamise ja linnapuhkuse võimalusi. Vastavalt World Economic Forumi poolt hiljuti avaldatud reisi- ja turismiindeksile on Austria puhkamisvõimaluste poolest paremuselt teine riik maailmas.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee