11. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air avab otselennuliini Viini

Alates 4. juunist lendab Estonian Air neli korda nädalas Tallinnast Viini koostöös firmaga Austrian Airlines, teatas firma.

Koos võimalusega jõuda kiiresti Euroopa ühte kaunimasse pealinna, avaneb Estonian Airi ja Austria Airlinesi koostöö tulemusel ka lai valik uusi reisimise võimalusi.

“Meie koostatud sõiduplaanid on tehtud arvestusega, et reisijatel oleks palju häid ümberistumise võimalusi jätkureisideks,” selgitas Peter Arvidsson, Estonian Airi asepresident kommertsalal. Austrian Airlinesi, Star Alliance’i liikme lennuliinid suunduvad Viinist Kesk- ja Ida-Euroopasse, Lähis-Idasse, Aasiasse ja Põhja-Ameerikasse. ”Koostöö võimaldab Estonian Airi klientidele mugavalt pääseda uutesse ja põnevatesse sihtkohtadesse,” jätkas Arvidsson.

Austria pakub külastajatele suurepäraseid suusatamise ja linnapuhkuse võimalusi. Vastavalt World Economic Forumi poolt hiljuti avaldatud reisi- ja turismiindeksile on Austria puhkamisvõimaluste poolest paremuselt teine riik maailmas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077